Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Εκδήλωση στην Αθήνα – Από το δεν λησμονώ στο δεν ξεχνώ

Εκδήλωση στην Αθήνα – Από το δεν λησμονώ στο δεν ξεχνώ, 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή – Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και την εισβολή και κατοχή της Τουρκίας στην Κύπρο.

 Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), της διαφύλαξης της Εθνικής ταυτότητας, της διάσωσης και προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ελληνισμού της Κύπρου, της ανάδειξης και ανάπτυξης των πολιτιστικών επιτευγμάτων της Κυπριακής παροικίας, της ενίσχυσης και ανάπτυξης των αδελφικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας Ο.Κ.Ο.Ε, φορείς μικρασιατικών και ποντιακών οργανώσεων, το ίδρυμα «Δεν λησμονώ- Γεώργιος Καραμάνος» και το «Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα» (Κυπριακή Πρεσβεία) πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του μετρό Συντάγματος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή, με θέμα: «Έκθεση  από το δεν λησμονώ στο δεν ξεχνώ: Μικρασιατική καταστροφή – Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού – Εισβολή και κατοχή της Τουρκίας στην Κύπρο».

Την ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ -ΣΕΚ) εκπροσώπησαν οι Γ.Γ Ηλίας Δημητρίου, ο Αντιπρόεδρος Χριστόδουλος Κακουρής και ο Ταμίας Παύλος Κούκος. Εκ μέρους της ΟΗΟ -ΣΕΚ παρών ήταν ο Γ.Γ συν Ανδρέας Ηλία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που τυγχάνει να επισκεφθούν την Αθήνα αυτές τις μέρες όπως επισκεφθούν την έκθεση.

Πιο κάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση καθώς και διαφημιστικές κάρτες που θα προβάλλονται από τις οθόνες των πλατφορμών Μετρό – ΗΣΑΠ για την Έκθεση και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα από τις 21 έως και τις 27 Νοεμβρίου.