Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Επίσκεψη ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) στο Ριζοκάρπασο

H ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα δείχνοντας ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 6 Απριλίου, τα εγκλωβισμένα παιδιά στο Ριζοκάρπασο.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Πρόεδρος Αντώνης Χρυσοστόμου, ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Δημητρίου ο Α΄ Αντιπρόεδρος Χριστόδουλος Κακουρής, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Κυριάκος Σιακαλλής, ο Γενικός Οργανωτικός Θεόδουλος Θεοδούλου και ο Γενικός ταμίας Παύλος Κούκος.

Από πλευράς ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) εκφράστηκε για άλλη μια φορά ο θαυμασμός, η απεριόριστη αγάπη και ο σεβασμός προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους που επέλεξαν να κατοικούν στην κατεχόμενη γη μας.  Αναντίρρητα, το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου συνάντησε ποικίλες αντιξοότητες κατά τη μακρόχρονη λειτουργία του.

Ευχαριστίες και εκτίμηση εκφράστηκε επίσης και προς τους δασκάλους και καθηγητές για το έργο το οποίο επιτελούν παρά τις οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Η διευθύντρια του σχολείου απευθυνόμενη στον Γραμματέα μας κ. Ηλία Δημητρίου, ευχαρίστησε την ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) για την διαχρονική στήριξη των εγκλωβισμένων μαθητών μας. Ευχαριστήριες απεύθυνε επίσης και η Πρόεδρος του Μαθητικού Συμβουλίου.

Στα παιδιά μοιράστηκαν δώρα και τους ευχήθηκε να περάσουν Καλό Πάσχα με τις οικογένειες τους.

Από την ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ- ΣΕΚ)