Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

27ο Παγκύπριο Συνέδριο ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ)

Το Σάββατο 27/11/2021 πραγματοποιήθηκε στον Ξενοδοχείο «Rodon Mount Hotel & Resort» στον Αγρό, το 27ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟΣΕΚ). Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Μίλλας εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ της CYTA, o Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιώργος Παντελή, ο Γενικός Γραμματέας της ΣΕΚ κ. Ανδρέας Μάτσας και ο Γενικός Γραμματέας της ΟΗΟΣΕΚ κ. Ανδρέας Ηλία.

Την έκθεση πεπραγμένων της ΕΠΟΕΤ για τα έτη 2017 2021 κατέθεσε o Γενικός της Γραμματέας κ. Ηλίας Δημητρίου.

Στις εργασίες του Συνεδρίου έγινε παρουσίαση και θεματική ανάλυση του θέματος «Κυπριακή Οικονομία και Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Προκλήσεις και Προοπτικές σε συνάρτηση και με τη νέα εποχή της ψηφιοποιημένης οικονομίας» από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιώργο Παντελή.

Στο Συνέδριο επίσης αντιπροσωπεύθηκαν τα Σέρβικα Συνδικάτα τηλεπικοινωνιών και η ΟΜΕ ΟΤΕ Ελλάδος καθώς επίσης και οι Συντεχνίες που δραστηριοποιούνται στη CYTA.

Ξεχωριστή στιγμή η τιμητική βράβευση από την ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟΣΕΚ) του ΑΕΔ της CYTA κ. Ανδρέα Νεοκλέους για την μεγάλη του επιτυχία και την ανάδειξη του ως «Manager of the Year 2021». Σε χαιρετισμό του ο ΑΕΔ αφού ευχαρίστησε την ΕΠΟΕΤ, ανέλυσε τις προοπτικές του Οργανισμού και τις προκλήσεις της νέας ψηφιοποιημένης εποχής και του ρόλου που αναμένετε να επιτέλεση προς τον σκοπό αυτό για την έγκαιρη και ορθολογιστική επίτευξη του, η οποία δημιουργεί προοπτικές στην οικονομία και στην κοινωνία του τόπου.

Τιμητική βράβευση έγινε επίσης από την ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟΣΕΚ) στον απερχόμενο Ταμία συνάδελφο Κώστα Μανούχου για την προσφορά του στην Οργάνωση.

Στη συνέχεια εκατό και πλέον σύνεδροι ενέκριναν σειρά ψηφισμάτων για την CYTA και τους εργαζόμενους γενικότερα, και διαμόρφωσαν το πλάνο των Προγραμματικών Αρχών και υλοποίησης των δράσεων για την επόμενη τετραετία.

Τέλος το Συνέδριο εξέλεξε την νέα Γραμματεία ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΜΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΙΑΚΑΛΛΗΣ
ΓΡΑΜΜ. ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΓΡΑΜΜ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ

ΣΧΕΣΕΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΓΕΝ. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΚΟΣ