Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

16η Χοροεσπερίδα Χορωδίας ΤΕΥ-ΑΤΗΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16η Χοροεσπερίδα Χορωδίας ΤΕΥ-ΑΤΗΚ

Χορός1Το Σάββατο, 10/2/2007, διεξήχθη στην Πάφο η ετήσια χοροεσπερίδα του Ομίλου μας, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου του ΔΣ της ΑΤΗΚ κου Σταύρου Κρεμμού. Η χοροεσπερίδα αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από μέλη του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ (υπάλληλους και συνταξιούχους της ΑΤΗΚ) και φίλους της Χορωδίας οι οποίοι κλείνουν θέσεις για ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα που πήραμε από προηγούμενες χρονιές, φέτος αποφασίσαμε να κλείσουμε για τη διοργάνωση αυτή, ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Η τιμή που μπορέσαμε να προσφέρουμε ήταν εξαιρετικά χαμηλή και έτσι η εκδήλωση αγκαλιάστηκε από πλήθος μελών και φίλων. Ιδιαίτερα αγκαλιάστηκε από συνταξιούχους που θεωρούν τέτοιες διοργανώσεις μια καλή ευκαιρία για να συναντηθούν με παλιούς φίλους και συναδέλφους και να κουβεντιάσουν για τα παλιά. Άλλωστε, μέσα στους σκοπούς του Σωματείου μας, συμπεριλαμβάνονται η ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων και αισθήματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του. Το ίδιο το ξενοδοχείο δεν πίστευε ότι θα κλείναμε τόσα πολλά δωμάτια, ενώ η εξυπηρέτηση ήταν στα γνωστά ψηλά επίπεδα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου που θέλει να διατηρεί τη φήμη του.

Η χοροεσπερίδα ήταν και για μας μια καλή ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε έναν καλό συνεργάτη, τον Ηλία Δημητρίου, προσφέροντας του ένα συμβολικό δώρο. Λόγω της θέσης του σαν μέλος του ΔΣ του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, είχαμε στενή συνεργασία μαζί του, σε ότι αφορούσε δραστηριότητες του Ομίλου μας και η πρόσφατη αποχώρηση του άφηνε ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Το ΔΣ ωστόσο, αποφάσισε τελικά να ζητήσει την παραμονή του κου Δημητρίου σαν μέλος της Επιτροπής Ομίλων, κάτι που μας ανακοίνωσε ο ίδιος και μας χαροποίησε.

Επιπλέον, η εκδήλωση έτυχε δημοσιότητας από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι OMEGA TV που πήρε συνέντευξη από τον Υπεύθυνο Εκδηλώσεων της Χορωδίας κ. Δημήτρη Κουτσουλίδη και εικόνες από το γεύμα της Κυριακής (συμπεριλαμβανομένων και πλάνων με το πανό της Χοροεσπερίδας που συμπεριελάμβανε και μεγάλο λογότυπο της miVision, προσφέροντας έτσι έμμεση και ανέλπιστη διαφήμιση).

Η καλή οργάνωση της εκδήλωσης έφερε και τα καλά σχόλια από πολλούς από τους συμμετέχοντες με παρότρυνση να το κάνουμε πιο συχνά. Στόχος μας πάντα, η κάθε χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Γι’ αυτό είμαστε πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε για σχόλια κα εισηγήσεις προσβλέποντας πάντα στη βελτίωση.

Επιτροπή Χορωδίας ΤΕΥ-ΑΤΗΚ

Χορός2