Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Συναπάντημα Συνταξιούχων Υπαλλήλων της ΑΤΗΚ

Σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Τετάρτης 28 Μαΐου 2008 στο Μέγαρο της ΣΕΚ η συνάντηση περίπου 200 Συνταξιούχων της ΑΤΗΚ.

Η συγκίνηση και η χαρά των παρευρισκομένων ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους, καθώς αντίκριζαν, μερικοί μετά από αρκετά χρόνια, παλιούς φίλους και συναδέλφους. Οι αναμνήσεις των συνταξιούχων ξεχείλισαν, σε πηγαδάκια που στήθηκαν σε όλο το χώρο, αναπολώντας τα χρόνια που έζησαν και εργάστηκαν στην ΑΤΗΚ, τις όμορφες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που είχαν μοιραστεί.

Την εκδήλωση που συνοδευόταν με γλυκιές μελωδίες της μουσικής, ποτό και σνακ χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) συν. Ανδρέας Ονησιφόρου και ο Γραμματέας της Ένωσης Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΑΤΗΚ συν. Κυριάκος Κορινός.

Το συναπάμτημα διοργάνωσε η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) μαζί με την Επιτροπή της Ένωσης Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΑΤΗΚ, μέσα στα πλαίσια ενός κύκλου εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί για να τιμήσουν το έργο και την προσφορά των συναδέλφων. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια και σε άλλες πόλεις της Κύπρου.