Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) στην Κακοπετριά

ΠάρτυΕΠΟΕΤ9
Μέσα στο ειδυλλιακό υπαίθριο περιβάλλον του εξοχικού οικισμού του ΤΕΥ ΑΤΗΚ στον Άγιο Νικόλαο Στέγης στην Κακοπετριά, ανάμεσα στα πεύκα και το δροσερό βραδυνό αεράκι του Σεπτέμβρη, η ΕΠΟΕΤ οργάνωσε την πρώτη χοροεσπερίδα για τα μέλη της και γενικά για το προσωπικό της ΑΤΗΚ και τις οικογένειες του.

ΠάρτυΕΠΟΕΤ5
Μια μεγάλη ομάδα από εθελοντές μέλη της Συνδικαλιστικής μας Οργάνωσης, μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οργάνωσε με επιτυχία την κάθε δραστηριότητα, της όλης εκδήλωσης που αφορούσε τόσο τα παιδιά όσο και τους συναδέλφους που έδωσαν μαζικά το παρών τους στην χοροεσπερίδα.

ΠάρτυΕΠΟΕΤ6
Μεταξύ άλλων οργανώθηκαν διαγωνισμοί πιλόττας και ταβλιού, μινι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, καθώς επίσης και πολλά ομαδικά παιγνίδια για τις πιο μικρές ηλικίες με τη βοήθεια επαγγελματία ψυχαγωγού. Σε όλες τις περιπτώσεις οι νικητές κέρδισαν έπαθλα και αναμνηστικά διπλώματα.

ΠάρτυΕΠΟΕΤ18
Η πισίνα του εστιατορίου φόρεσε τα γιορτινά της, και στολίστηκε με μπαλόνια και λουλούδια τα οποία επέπλεαν στην επιφάνεια της, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην όλη γιορταστική ατμόσφαιρα..

ΠάρτυΕΠΟΕΤ2
Οι 400 περίπου παρευρεθέντες απόλαυσαν ένα πολύ πλούσιο μπουφέ το οποίο ετοίμασαν οι έμπειροι σεφ του εστιατορίου του ΤΕΥ ΑΤΗΚ που κατά γενική ομολογία έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους αξίζουν συγχαρητήρια..

Συγχαρητήρια επίσης θα πρέπει να δωθούν στο προσωπικό του ΤΕΥ ΑΤΗΚ και ιδιαίτερα στο Διευθυντή του συγκροτήματος κ. Χρίστο Κωνσταντίνου για τις συντονισμένες τους προσπάθειες με στόχο την επιτυχία της εκδήλωσης..

Η μουσικοί, με τα μελωδικά αλλά και τα ρυθμικά τους τραγούδια μέσα από το αθάνατο ρεπερτόριο της Ελληνικής μουσικής, πρόσφεραν διασκέδαση στο κοινό και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δοκίμασαν τις χορευτικές τους ικανότητες στην πίστα ,που στήθηκε για αυτό τον σκοπό στον χώρο που βρίσκεται το υπαίθριο μπαράκι.του συγκροτήματος.

ΠάρτυΕΠΟΕΤ16
Μέλη του χορευτικού ομίλου του ΤΕΥ ΑΤΗΚ με Κυπριακές παραδοσιακές στολές χόρεψαν Κυπριακούς χορούς δείχνοντας έτσι ότι η παράδοση είναι αναπόσπαστο μέρος της ψυχαγωγίας των Κυπρίων.

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά, και πραγματικά όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν έζησαν μιαν πολύ όμορφη βραδιά που φιλοδοξούμε να την κάνουμε θεσμό και για τα επόμενα χρόνια..