Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Κινηματογραφικές παραστάσεις για Παιδιά, Μελών της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ)

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις για τα Παιδιά Μελών της ΕΠΟΕΤ

Επ’ ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) σας εύχεται Καλές Γιορτές, Ευτυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο, αγάπη υγεία και ευτυχία.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΕΠΟΕΤ διοργανώνει για τα παιδιά ηλικίας 2 μέχρι 12 χρόνων κινηματογραφικές παραστάσεις. Μετά το πέρας των κινηματογραφικών παραστάσεων στα παιδιά θα προσφερθούν δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Α. Για Παιδιά που κατοικούν στην επαρχία Λευκωσίας

• Κινηματογραφική παράσταση στο K Cineplex – Λευκωσίας, οδός Μακεδονιτίσσης, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 10.30πμ, με το έργο WALL – E.

Β. Για Παιδιά που κατοικούν στην επαρχία Λεμεσού

• Κινηματογραφική παράσταση στο K Cineplex – Λεμεσού, περιοχή Αμαθούντας, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 2.45μμ, με το έργο WALL – E.

Γ. Για Παιδιά που κατοικούν στην επαρχία Λάρνακας και Ελεύθερης Αμμοχώστου

• Κινηματογραφική παράσταση στο K Cineplex – Λάρνακας, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 4.45μμ, με το έργο PLANET 51 – GR.

Δ. Για Παιδιά που κατοικούν στην επαρχία Πάφου

• Κινηματογραφική παράσταση στο CINEORASIS – Πάφου, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 5.15μμ, με το έργο G – FORCE.

Τι θα γινόταν αν οι άνθρωποι αναγκάζονταν να εγκαταλείψουν τη Γη και κάποιος ξεχνούσε να σβήσει το τελευταίο ρομπότ;
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος-σκηνοθέτης Άντριου Στάντον (Ψάχνοντας το Νέμο) και οι επινοητικοί σεναριογράφοι και οι τεχνικοί της Pixar Animation Studios (Οι Απίθανοι, Αυτοκίνητα, Ρατατούης) μεταφέρουν τους θεατές σ’ ένα γαλαξία όχι πολύ μακριά μας, για μια νέα computer-animated κοσμική κωμωδία με ένα αποφασισμένο ρομπότ που λέγεται ΓΟΥΟΛ-Υ.
Μετά από εκατοντάδες χρόνια μοναξιάς, που έκανε αυτό που τον είχαν φτιάξει να κάνει, ο WALL –E (Γενικός Οριστικός Υπεύθυνος Oχετού Λύτρωσης – Υδρόγειος!) ανακαλύπτει έναν καινούριο σκοπό στη ζωή του (εκτός απ’ το να μαζεύει μικροαντικείμενα) όταν συναντά ένα κομψό ερευνητικό ρομπότ που ονομάζεται ΕΥΑ. H ΕΥΑ συνειδητοποιεί ότι ο WALL –E έχει ανακαλύψει τυχαία το κλειδί για το μέλλον του πλανήτη και σπεύδει πίσω στο Διάστημα να αναφέρει τα ευρήματά της στους ανθρώπους (που περιμένουν ανυπόμονα την είδηση ότι μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στη Γη). Στο μεταξύ ο WALL –E ακολουθεί την ΕΥΑ διασχίζοντας το γαλαξία και θέτει σε κίνηση μια από τις πιο συναρπαστικές κωμικές περιπέτειες που έχουν προβληθεί ποτέ.

Παρέα με τον WALL –E στο φανταστικό του ταξίδι μέσα σε ένα σύμπαν γεμάτο από πρωτοφανείς φαντασιώσεις του μέλλοντος, είναι ένα ξεκαρδιστικό καστ χαρακτήρων, ανάμεσά τους μια κατσαρίδα-κατοικίδιο και μια ηρωική ομάδα από απροσάρμοστα χαλασμένα ρομπότ.

Το G-FORCE είναι μια κωμωδία περιπέτειας που πραγματεύεται την πρόσφατη εξέλιξη ενός μυστικού κυβερνητικού σχεδίου που εκπαιδεύει ζώα για να δουλέψουν στην κατασκοπεία. Οπλισμένα με τα όπλα της τελευταίας κατασκοπικής τεχνολογίας, αυτά τα εξαιρετικά εκπαιδευμένα ινδικά χοιρίδια ανακαλύπτουν πως η μοίρα του κόσμου είναι στις … πατούσες τους! Ταγμένα στη G-FORCE είναι τα ινδικά χοιρίδια: O Ντάργουιν, αρχηγός της ομάδας και αποφασισμένος να επιτύχει με κάθε κόστος, o Μπλάστερ ένας εξοργιστικά καλός γνώστης όπλων με υπερφίαλους τρόπους και υπερβολική αγάπη για κάθε είδους ακρότητες και η Χουάρεζ, μια σέξι επαγγελματίας πολεμικών τεχνών. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Σπέκολς, ένας τυφλοπόντικας με μύτη σε σχήμα αστεριού που ειδικεύεται στους υπολογιστές και τα πληροφοριακά συστήματα και η μύγα Μουτς, που είναι διανοούμενος ειδικός αναγνώρισης

Σκηνοθετημένο από τον μαέστρο των ειδικών εφέ, με 2 Όσκαρ μέχρι τώρα στο ενεργητικό του, Χόιτ Γιτμαν και με την εγγυημένη συμβολή του παραγωγού Τζέρι Μπρουκχάιμερ, το G-FORCE παρασύρει τους θεατές σε ένα ιλιγγιώδες ταξίδι, αποδεικνύοντας μια για πάντα ότι το μέγεθος δε μετράει.

Ο Τσακ είναι αστροναύτης και προσγειώνεται στον πλανήτη 51, με την πεποίθηση πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει το πόδι του στον πλανήτη αυτό. Έκπληκτος όμως ανακαλύπτει πως ο πλανήτης κατοικείται από μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια αυτά ζουν ευτυχισμένα και ειρηνικά με ένα τρόπο ζωής που θυμίζει την Αμερική των ΄50s. Κι έχουν μόνο ένα φόβο: πως μια μέρα θα εμφανιστούν στον πλανήτη τους εξωγήινοι εισβολείς… όπως ο Τσακ!