Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Θερινές Κατασκηνώσεις Παιδιών στην Ελλάδα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ YUPPI CAMP ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ –ΣΕΚ) πληροφορεί τα μέλη της ότι η ΣΕΚ σε συνεργασία με τις Κατασκηνώσεις YUPPI CAMP www.yuppi.gr διοργανώνει αποστολή παιδιών στην Ελλάδα για συμμετοχή στην περίφημη κατασκήνωση στη Χαλκιδική από τις 2 – 12 Αυγούστου 2008.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά 6-15 ετών μελών της ΕΠΟΕΤ.

Η υπερσύγχρονη κατασκήνωση YUPPI CAMP βρίσκεται σε μία φαντασμαγορική πευκώδη τοποθεσία σε απόσταση 300 μέτρων από τις ξακουστές παραλίες της Καλλιθέας Χαλκιδικής (1ο πόδι). Ο επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία, η πολυετής εμπειρία, οι άρτιες υποδομές και το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της YUPPI CAMP εγγυώνται μια φανταστική περίοδο δημιουργικής ενασχόλησης, επιμόρφωσης, άθλησης και υγιούς ψυχαγωγίας ωφέλιμης για τα παιδιά.

Το ολοκληρωμένο πακέτο προσφοράς στοιχίζει € 555 [ 326 λίρες ] για κάθε παιδί.

Περιλαμβάνει:

• Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Θεσαλλονίκη –Λάρνακα συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου.
• Μεταφορά από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στον τόπο διαμονής και αντιστρόφως.
• Διαμονή στα μοντέρνα σπιτάκια της κατασκήνωσης για 11 μέρες με πλήρη διατροφή και συμμετοχή σε όλα τα κατασκηνωτικά προγράμματα . Ακόμη δωρεάν συμμετοχή στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Χαλκιδικής με την ομάδα της ΣΕΚ το οποίο διεξάγεται στο γήπεδο της Yuppi .
• Ολοήμερη εκδρομή και ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη με υπερσύγχρονα λεωφορεία. και επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο COSMOS με τα 300 μαγαζιά.
• Τοπική εκδρομή στη Χαλκιδική με λεωφορείο ή καράβι και ξενάγηση στη γύρω περιοχή.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο συν. Χρίστο Ρούσου, τηλ. 22701228 με προκαταβολή € 200 ευρώ έναντι απόδειξης. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί με την παράδοση των αεροπορικών εισιτηρίων και του δελτίου συμμετοχής. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 20 Ιουνίου 2008.

Επισυνάπτεται αίτηση για συμμετοχή.