Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) ΤΙΜΑ ΤΟ ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ CYTA

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) ΤΙΜΑ ΤΟ ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ CYTA

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, σε γνωστή ψαροταβέρνα της Λευκωσίας Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) δεξιώθηκε το τέως Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους η τέως Πρόεδρος κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου, οι τέως Αντιπρόεδροι κ. Κώστας Κουμής και Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο κ. Ηρακλής Αγαθοκλέους, ο κ. Χαράλαμπος Αυγουστή η κα. Λένια Ματθαίου-Επιφανίου, ο κ. Βαλεντίνος Ιωάννου και ο κ. Ιωάννης Κρεμμός.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, μας τίμησαν με την παρουσία τους, το νυν Διοικητικό Συμβούλιο της CYTA με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Ο. Ιωαννίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Χάρη Μίλλα και τα Μέλη, Μαρία Αντωνίου Χάματσου, Αργύρη Αργυρού, Παναγιώτη Βασιλείου , Νίκο Λαούρη, Κύπρο Λουκά, Άθω Μαϊμάρη και Λεόντιο Φιλοθέου. Παρευρέθηκαν επίσης ο Γ. Γ της ΣΕΚ κ. Ανδρέας Μάτσας, ο Γ. Γ. της ΟΗΟ-ΣΕΚ κ. Ανδρέας Ηλία, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της CYTA κ. Ανδρέας Νεοκλέους και ο Ανώτερος Διευθυντής κ. Χρύσης Φοινιώτης.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και η Γενική Γραμματεία της Οργάνωσης μας. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα ο Γ. Γ της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) συνάδελφος Ηλίας Δημητρίου προσφέρει αναμνηστικά δώρα στα τιμώμενα μέλη του τέως ΔΣ.