Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) και ο Σύνδεσμος Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. κοντά στα παιδιά.

P031

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, στο μέγαρο της ΣΕΚ στη Λεμεσό εκδήλωση με βιωματικά εργαστήρια για παιδιά με θέμα «Δίνω ουσία στη ζωή χωρίς ουσίες…». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να βοηθήσει τη νεολαία μας να αντιληφθεί τους κινδύνους της εξάρτησης και μέσα από τη πρόληψη να μειωθεί η χρήση ουσιών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) μαζί με το Κέντρο ΕΝημέρωσης για τα Ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α.), και απευθυνόταν στα παιδιά του Προσωπικού της Cyta. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των 35 παιδιών και αρκετοί γονείς.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χαιρετισμούς, παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια υπό την επίβλεψη και εποπτεία λειτουργών του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α.. Στα εργαστήρια έγινε ανταλλαγή βιωμάτων και κατατέθηκαν απόψεις από τη προσωπική ζωή, το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον και έγινε συζήτηση.

Η όλη εκδήλωση εντάσσετε μέσα στα πλαίσια του εορτασμού των 50χρόνων αλλά και της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ).

Στα παιδιά που συμμετείχαν προσφέρθηκαν διπλώματα και αναμνηστικά δώρα.