Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Η ΕΠΟΕΤ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ – Εκδήλωση Κακοπετριάς 2008

P1010662
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) οργάνωσε για το προσωπικό της ΑΤΗΚ και τις οικογένειες τους, εκδήλωση ψυχαγωγίας στο ειδυλλιακό υπαίθριο περιβάλλον του εξοχικού οικισμού του ΤΕΥ- ΑΤΗΚ στον Άγιο Νικόλαο Στέγης στην Κακοπετριά. Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2008, περίπου 500 άτομα οικογένειες συναδέλφων,πέρασαν ευχάριστες ώρες μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, μέσα στα πεύκα και το δροσερό βραδινό αεράκι.

P1010751
Μεταξύ άλλων οργανώθηκαν διαγωνισμοί πιλόττας και ταβλιού, μίνι πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για μικρά και μεγάλα παιδιά, ποδόσφαιρο σάλας, καθώς επίσης και πολλά ομαδικά παιγνίδια για τις πιο μικρές ηλικίες με τη βοήθεια επαγγελματία ψυχαγωγού. Σε όλες τις περιπτώσεις οι νικητές κέρδισαν έπαθλα και αναμνηστικά μετάλλια.

P1010671
Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία επίσης να διαγωνισθούν στη ζωγραφική και να παίξουν στα φουσκωτά. Στα παιδιά προσφέρθηκαν χυμοί και παγωτά που ευγενώς παραχωρήθηκαν από κυπριακές εταιρίες.

P1010755
Η πισίνα του εστιατορίου φόρεσε τα γιορτινά της, και στολίστηκε με μπαλόνια και κεριά τα οποία επέπλεαν στην επιφάνεια της, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην όλη γιορταστική ατμόσφαιρα.
Τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους της πισίνας και πέριξ αυτής τραπεζάκια και καρέκλες που γέμισαν από κόσμο. Ακολούθησε τόμπολα όπου τυχεροί της κέρδισαν πλούσια δώρα.

P1010784
Το βράδυ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα πολύ πλούσιο μπουφέ το οποίο ετοίμασαν οι έμπειροι σεφ του εστιατορίου του ΤΕΥ ΑΤΗΚ που κατά γενική ομολογία έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το επιδόρπιο περιλάμβανε εύγεστους λουκουμάδες και φρούτα.

Οι μουσικοί, με τα μελωδικά αλλά και τα ρυθμικά τους τραγούδια μέσα από το αθάνατο ρεπερτόριο της ελληνικής μουσικής, πρόσφεραν διασκέδαση στο κοινό και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δοκίμασαν τις χορευτικές τους ικανότητες στην πίστα.

P1010820
Η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά και πραγματικά όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν έζησαν μια πολύ όμορφη βραδιά που φιλοδοξούμε να την κάνουμε θεσμό και για τα επόμενα χρόνια.

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) θέλει να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ (Κακοπετριάς) που βοήθησε πολύ ώστε να επιτύχει η όλη εκδήλωση καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς και δωροθέτες. Υπόσχεται ότι ο θεσμός πλέον, της εκδήλωσης Η ΕΠΟΕΤ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια με στόχο την ψυχαγωγία και διασκέδαση των μελών και φίλων της.