Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) παρέθεσε δείπνο προς τιμή του κ. Νίκου Τιμοθέου.

Minolta DSC

Minolta DSC

Στις 22 Νοεμβρίου 2007, σε ταβέρνα της Λευκωσίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) παρέθεσε δείπνο προς τιμή του πρώην Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της ΑΤΗΚ κ. Νίκου Τιμοθέου.

Σε ένα θερμό ήσυχο και φιλικό περιβάλλον, δόθηκε η ευκαιρία να εξωτερικευτούν ανάμικτα αισθήματα, με τον κ. Τιμοθέου να βγάζει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας στιγμές και σταθμούς που σημάδεψαν την πορεία του Οργανισμού και του ιδίου καθώς επίσης και αναφορές για το σήμερα και το μέλλον του Οργανισμού.

Στην προσφώνησή του ο Πρόεδρος της ΕΠΟΕΤ(ΟΗΟ-ΣΕΚ) συν. Ανδρέας Ονησιφόρου, ευχαρίστησε τον κ. Τιμοθέου για την όλη προσφορά του στον Οργανισμό και την καλή συνεργασία που υπήρχε μεταξύ της συντεχνίας και του ιδίου για το καλό του Οργανισμού και του Προσωπικού. Ανάφερε ότι ο κ. Τιμοθέου «αφυπηρέτησε» και δεν «αποχώρησε» θέλοντας να τονίσει ότι, «καθώς η αποχώρηση παραπέμπει στον ‘χωρισμό’, στο ‘χωριστά’, στο ‘χωρίς’» θα συνεχίσει να είναι κοντά στο οικοδόμημα που ονομάζεται ΑΤΗΚ γιατί οι γνώσεις, εμπειρίες και το κύρος του μπορούν να βοηθήσουν προπαντός αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο Οργανισμός. Ευχήθηκε στον κ. Τιμοθέου υγεία και ευόδωση των προσδοκιών του στη νέα πορεία της ζωής του.

Ο κ. Τιμοθέου μετά την παραλαβή του αναμνηστικού δώρου που πρόσφερε η ΕΠΟΕΤ(ΟΗΟ-ΣΕΚ), ευχαρίστησε την ΕΠΟΕΤ για το δείπνο που προσέφερε και το δώρο, ανάφερε δε ότι πάντα οι σχέσεις μεταξύ ΕΠΟΕΤ και Γενικής Διεύθυνσης του Οργανισμού ήταν αποδοτικές προς όφελος όλων. Η ΑΤΗΚ βασίζεται στο προσωπικό της για να επιβιώσει και να μεγαλώσει. Ανάφερε επίσης ότι θα παραμείνει συνεργάτης και αν του ζητηθεί να βοηθήσει σε κάτι δεν θα διστάσει να το κάνει.

Στο δείπνο προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν επίσης, ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΤΗΚ κ. Φώτιος Σαββίδης, ο Διευθυντής Υπηρεσιών Προσωπικού κ. Γιάννης Σουρουλλάς, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΣΕΚ συν. Πέτρος Θεοφάνους και ο Γενικός Γραμματέας της ΟΗΟ-ΣΕΚ συν. Νίκος Τάμπας.