Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Ευχαριστίες προς όλο το Προσωπικό ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ – ΣΕΚ)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Έχει περάσει ένας μήνας από την μέρα των πρώτων μέτρων πρόληψης για την πανδημία COVID-19.

Οι εξελίξεις του παγκόσμιου πλέον προβλήματος σε σχέση με την εξάπλωση του νέου ιού κάνουν επιτακτική την ανάγκη άμεσης αντίδρασης, γι’ αυτό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας με επικεφαλής τον Γενικός της Γραμματέα, η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στους συνάδελφους που εργάζονται στην πρώτη γραμμή (ΤΕΠ, Δίκτυο Πρόσβασης, ΚΕΠ κ.α), επιλύοντας άμεσα τα τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Ανεξαρτήτως των κινδύνων οι οποίοι εγκυμονούν, τόσο στις επαφές τους με τους πελάτες μας, όσο και στους χώρους στους οποίους εργάζονται, οι συνάδελφοι των συνεργείων της ΤΕΠ, των Δικτύων & Υπηρεσιών,  οι συνάδελφοι στα τηλεφωνικά κέντρα τα οποία παρέμειναν σε λειτουργία, οι συνάδελφοι που εργάζονται σε βάρδιες, όλοι όσοι μεριμνούν για να μπορούμε να τηλεργαζόμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι και οι συνάδελφοι που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των δικτύων και υπηρεσιών

Σε όλους αυτούς αξίζουν οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν στον κάθε ένας από εσάς και σε όλους μαζί, που σε αυτή την κρίση, διασφαλίσαμε τον ρόλο και την αποστολή της Cyta, να προσφέρει ουσιώδεις υπηρεσίες στους πελάτες της, τις επιχειρήσεις και το ίδιο το κράτος. Που καταφέραμε σε χρόνο ρεκόρ να προσαρμοστούμε σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον εργασίας, την τηλεργασία, διατηρώντας την υπηρεσιακή συνέχεια του Οργανισμού.

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστούσαμε τους ενορχηστρωτές αυτής της προσπάθειας το Δ.Σ, τον ΑΕΔ και την Γενική Διεύθυνση που άμεσα επιλήφθηκαν όλων των προβλημάτων.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μπαίνουμε στην Βδομάδα των Παθών του Κυρίου, μια Μεγάλη Βδομάδα διαφορετική από κάθε άλλη φορά, μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χωρίς τα ήθη και τις παραδόσεις μας.

Μέσα από τα Πάθη Του Κυρίου θα βγούμε πιο δυνατοί.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μένουμε σπίτι, κρατάμε αποστάσεις, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής για να βρεθούμε το συντομότερο όλοι ξανά πίσω στα γραφεία μας.

Καλή Ανάσταση!!

ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ)

10 Απριλίου 2020