Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Εκδήλωση της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) “Η ΕΠΟΕΤ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ” – 2012

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη απήχηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (15/9/2012) για έκτη συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωση της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) «Η ΕΠΟΕΤ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ».

Στο όμορφο, καταπράσινο περιβάλλον του οικισμού του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ στην Κακοπετριά το απόγευμα του Σαββάτου μικροί και μεγάλοι διαγωνίζονταν σε διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο σάλας, επιτραπέζια αντισφαίριση, σκάκι, τάβλι, πιλόττα και άλλα. Οι μικροί μας φίλοι εξασκήθηκαν στην ετοιμασία κοσμημάτων και στη ζωγραφική.

Στο γήπεδο αντισφαίρισης ο DJ μαζί με δεκάδες παιδιά έκανε το δικό του πρόγραμμα με χορούς και διαγωνισμούς. Σε άλλο σημείο τα παιδιά δέχονταν από την έμπειρη δασκάλα ζωγραφικής προσώπου, τις εντυπωσιακές ζωγραφιές που μεταμόρφωναν το πρόσωπο τους σε αγαπημένους ήρωες ταινιών, ζωάκια, νεράιδες και άλλα. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν μικροί και μεγάλοι, γυναίκες και άνδρες στο παιγνίδι της Χρωματοσφαίρισης (Paintball).

Με την λήξη όλων των δραστηριοτήτων και των διαγωνισμών, όλος ο κόσμος μαζεύτηκε στους χώρους γύρω από την πισίνα και το εστιατόριο του συγκροτήματος για να δοκιμάσει την τύχη του στην τόμπολα η οποία χάρισε στους νικητές πολλά και πλούσια δώρα.

Το πλούσιο μπουφέ που άνοιξε στη συνέχεια, ετοιμάστηκε με πολλή μεράκι από τον σεφ του εστιατορίου του συγκροτήματος και το επιτελείο του, άφησε πλήρως ικανοποιημένο τον κόσμο.

Μετά από σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συμβουλίου της Cyta κ. Στάθη Κιττή και του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) συν. Ορέστη Βασιλείου ακολούθησε η βράβευση με κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια όλων των πρωτευσάντων, μικρών και μεγάλων, στους διαγωνισμούς που προηγήθηκαν.

Την τελευταία πινελιά στην πετυχημένη βραδιά πρόσθεσε ο DJ με ένα πλούσιο ελληνικό μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια, στους ρυθμούς των οποίων, δεκάδες παρευρισκόμενοι παρουσίασαν τις χορευτικές τους ικανότητες. Περνώντας η ώρα, το κέφι όλο και άναβε ανάμεσα σε χορό και τραγούδι και κράτησε μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Cyta κ. Στάθη Κιττή και τον κόσμο που πραγματικά κατέκλυσαν το συγκρότημα Κακοπετριάς και τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτινή εκδήλωση.

Πολλά ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο απονέμονται στο προσωπικό του συγκροτήματος του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ Κακοπετριάς το οποίο ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες της εκδήλωσης και που συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς και δωροθέτες της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στους μεγάλους χορηγούς, Συνεργατικό Ταμιευτήριο των Υπαλλήλων ΑΤΗΚ και Cyta, των οποίων η συμβολή ήταν πολύτιμη για τη μεγάλη επιτυχία της όλης διοργάνωσης.

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) ανανεώνοντας το ραντεβού για την ερχόμενη χρονιά, θεωρεί ότι πέραν από το πλαίσιο της συνδικαλιστικής της δράσης και πέραν από τη συνήθη αποστολή της σαν σημαιοφόρος των κεκτημένων των εργαζομένων στον Οργανισμό, έχει την υποχρέωση να συμβάλλει μέσα από την διοργάνωση τέτοιων κοινωνικών εκδηλώσεων, στην ευημερία και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του Προσωπικού και των οικογενειών του, πράγμα που συμβάλλει θετικά στην πρόοδο του Οργανισμού.