Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Εγκύκλιος του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΗΚ.

Kremmos1

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Είμαστε όλοι περήφανοι για τον Οργανισμό μας.

Φτιάξαμε μαζί μια οικογένεια που μέσα από σκληρή δουλειά έζησε και συνεχίζει να ζει στιγμές δημιουργίας.

Είμαστε ο ηγετικός οργανισμός ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κύπρο, που συνδέει τους Κύπριους πολίτες μεταξύ τους και με τον υπόλοιπο κόσμο.

Δουλέψαμε συστηματικά έτσι ώστε το μικρό μας νησί να αποτελεί σημαντικό, διεθνή επικοινωνιακό κόμβο.

Δημιουργήσαμε τις αξίες μας και κτίσαμε πάνω σε αυτές. Στην εμπιστοσύνη και στην ασφάλεια, για να είμαστε σήμερα ηγέτες στο χώρο μας.

Στα θέματα ασφάλειας, ιδιαίτερα, δεν χωρούν συμβιβασμοί. Το εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας μάς επιτρέπει να διαχειριζόμαστε προσωπικά δεδομένα που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.

Η δοκιμασία που όλοι περνούμε αυτές τις μέρες δεν κλονίζει ούτε την εμπιστοσύνη -μεταξύ μας και μεταξύ εμάς και των πελατών μας- ούτε την ασφάλεια -που αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη αρχή.

Από τη δοκιμασία αυτή θα βγούμε νικητές και ακόμα πιο δυνατοί. Θα την αξιοποιήσουμε για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τα συστήματά μας που είναι από τα πλέον προηγμένα στον κόσμο.

Αν υπάρχουν ένοχοι θα εντοπισθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτοί που δεν τίμησαν την υπογραφή τους, αυτοί που πάτησαν πάνω στις αξίες του Οργανισμού μας, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Θα τους εντοπίσουμε –αν υπάρχουν- και θα είμαστε αμείλικτοι.

Για να αποδείξουμε ότι οι άνθρωποι της ΑΤΗΚ είναι άξιοι της εμπιστοσύνης των Κυπρίων πολιτών.

Θα είμαστε δίπλα σας για να αισθάνεστε ασφαλείς και δυνατοί να επιτελείτε απρόσκοπτα την αποστολή σας, για το καλό του Οργανισμού μας, για το καλό του τόπου μας,

Για να συνεχίσουμε να μεγαλουργούμε με το μέτωπο ψηλά.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Σταύρος Κρεμμός,
Πρόεδρος Δ.Σ.