Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας – 2007

Αγαπητή συναδέλφισσα,

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμά τη Μέρα της Γυναίκας αναγνωρίζοντας έμπρακτα τον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραματίζουν οι γυναίκες στον Οργανισμό μας, στην οικογένεια και στην κοινωνία γενικά.

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) επέλεξε και φέτος να εκφράσει την αγάπη και εκτίμησή της προς τη γυναίκα με τον τρόπο που εσείς αγκαλιάσατε ως τον πιο κατάλληλο.

Η Γενική Γραμματεία της Οργάνωσης μας έχει αποφασίσει, αντί δώρων προς την κάθε μια από εσάς, να συνεισφέρει εκ μέρους σας το ποσό των 500 λιρών στο ίδρυμα Europa Donna Κύπρου που στόχο έχει την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) αποτελούμενη από μέλη της Γενικής Γραμματείας και γυναίκες στελέχη μας, επέδωσαν σήμερα Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2007, τη σχετική επιταγή στη Europa Donna Κύπρου.

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) σας διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει τους αγώνες της για την πλήρη κατοχύρωση των δικαιωμάτων της γυναίκας σε όλους τους τομείς. Με την ευκαιρία αυτή, ευχόμαστε σε όλες εσάς καλή πρόοδο και επιτυχία στην επαγγελματική σταδιοδρομία και στη ζωή σας γενικά.

Από την ΕΠΟΕΤ