Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) – Αναβάθμισης σελίδας του Facebook μας

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας που καταβάλλουμε για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε σχέση με τις θέσεις, τις δραστηριότητες και τις απόψεις μας, προχωρούμε στην αναβάθμιση της σελίδας μας στο Facebook.

Η σελίδα “Epoet”, θα εμπλουτίζεται με κείμενα αλλά και οπτικοακουστικό υλικό. Φιλοδοξούμε, με την βοήθειά σας, να την αναδείξουμε σε μια ζωντανή πύλη ενημέρωσης, η οποία, πέραν από την προώθηση των συνδικαλιστικών μας θέσεων προς όφελος των εργαζομένων της Cyta, θα καταγράφει τον παλμό και τις απόψεις της κοινής γνώμης, εντός και εκτός Οργανισμού.

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς διατηρείται προσωπικά προφίλ και σελίδες στο διαδίκτυο. Σας καλούμε, λοιπόν, να ακολουθήσετε τη σελίδα της EPOET . Επίσης, να καλέσετε τους διαδικτυακούς σας φίλους να πράξουν το ίδιο.

Γνώμονας όλων των ενεργειών και των αποφάσεών μας, ήταν πάντοτε τα μηνύματα και οι ώριμες απόψεις της πλατιάς μάζας των μελών μας. Γι΄ αυτό φιλοδοξούμε την καθαρή αυτή φωνή της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) να την διαδώσουμε και στο διαδίκτυο.

ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ)