Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Ανακοίνωση της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – 08/03/2010

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που έχει ως κύριο σκοπό την ανάδειξη των γυναικείων προβλημάτων και δικαιωμάτων, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τους πολλαπλούς και δύσκολους ρόλους που η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί. Δίνει καθημερινά με τόλμη και γενναιότητα τον προσωπικό της αγώνα στην εργασία, στην οικογένεια και στην κοινωνία γενικότερα.

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) επέλεξε και φέτος να εκφράσει την αγάπη και εκτίμησή της προς τη γυναίκα με τον τρόπο που εσείς αγκαλιάσατε ως τον πιο κατάλληλο.

Η Γενική Γραμματεία της Οργάνωσής μας, έχει αποφασίσει ότι αντί δώρων προς την κάθε μια από εσάς, να συνεισφέρει εκ μέρους σας το ποσό των €1000 στο ίδρυμα Europa Donna Κύπρου που στόχο έχει την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Αναγνωρίζοντας το μεγαλείο της προσφοράς της γυναίκας στη ζωή η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) καταθέτει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το σεβασμό και την εκτίμησή της σε όλες εσάς που αγωνίζεστε για την ουσιαστική κατοχύρωση της ισότητας των δύο φύλων.