Τηλ: +357 99 644644 | Φαξ: +357 22 701616 | Email: epoet@cyta.com.cy

Επίσκεψη αντιπροσωπείας των συνδικάτων Τηλεπικοινωνιών Σερβίας και Τηλεπικοινωνιών Βοσνίας & Ερζεγοβίνης στην Κύπρο.

Την περίοδο 7-12 Σεπτεμβρίου 2011, επισκέφθηκαν την Κύπρο αντιπροσωπείες των συνδικάτων Τηλεπικοινωνιών Σερβίας και Τηλεπικοινωνιών Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, μετά από πρόσκληση της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ).

Κατά την εδώ παραμονή τους τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Αναπληρωτή Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Κουφάρη και να συζητήσουν διάφορα θέματα και να ανταλλάξουν απόψεις με τη Γενική Γραμματεία της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ). Επίσης τους δόθηκε η ευκαιρία να παρακαθίσουν στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΗΟ-ΣΕΚ και να παρακολουθήσουν μέρος των εργασιών της.

Η ένταξη της JSTS (Ενιαίο Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών Σερβίας) στη μεγάλη οικογένεια που ονομάζεται UNI GLOBAL UNION και η ανταλλαγές κοινωνικού τουρισμού ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν.
Πέραν των πιο πάνω έγινε παρουσίαση στοιχείων που αφορούν τη δημογραφική κατάσταση της Κύπρου, για τα οικονομικά της Κύπρου και της Cyta, για τα ωφελήματα του προσωπικού της Cyta, για τη δομή της ΣΕΚ, ΟΗΟ, και της ΕΠΟΕΤ. Επίσης στοιχεία και μεγέθη της Cyta σε σχέση με τα προϊόντα και υπηρεσίες και τέλος για τη δημιουργία και λειτουργία του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, Ταμιευτηρίου Υπαλλήλων της ΑΤΗΚ και για το Ταμείου Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.

Με την ευκαιρία της εδώ παραμονής τους έγινε επίσκεψη στον οικισμό Κακοπετριάς και Λεβάντης του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ. Οι φιλοξενούμενοι αναχώρησαν για τη χώρα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε από την ΕΠΟΕΤ(ΟΗΟ-ΣΕΚ).